Pages

utorak, 25. listopada 2011.

Smijmo se dok Biblija gori


Za sad javnosti još neimenovan muškarac popeo se u nedelju na zidine Trga sv. Petra i zapalio Bibliju. Incident se desio za vrijeme nedeljne mise koju je predvodio papa Benedikt XVI. Vijest o ovom činu objavljena je u gotovo svim medijima, a posebno je razočaravajuća činjenica da su mnogi od njih vijest objavili u šaljivom tonu.
Izgleda da je ismijavanje katolika i riječi Božje postalo toliko zabavno da ovakve stvari idu u rubriku za smijeh. Zapitajmo se da li bi reakcija bila ista da je ovakva uvreda bila upućena židovima ili muslimanima.

V

.

4 komentara:

Anonimno kaže...

Da je neko kuran zapalio po svijeta bi se diglo na noge, neka ovako nam i treba kad smo kukavice

Anonimno kaže...

Pa tako to ide kad se spusti gard. Crkva je spustila gard,izgubila stav i zato je ovakva danas i postat će i gora. Šuti, povlači se... ne okreče obraz kako je Isus rekao nego nastoji uči u dijalog sa sotonom. Ima u nas ona stara narodna ''Ko s đavlom tikve sadi od glavu mu se odbiju''.

blabla kaže...

Uskoro će i ubijanje kršćana po islamskim zemljama biti smiješno

Kristijan kaže...

Koliko sam čitao riječ je o mentalno oboljeloj osobi, ali ostavlja se pitanje jeli to tek tako slučajno...

I Ali Agca je navodno mentalno bolestan, i onaj što se odjeven u svećenika pokušao probiti s nožem u rukama do pape Ivana Pavla II je bio mentalno poremećen i žena koja je prije godinu dvije skočila na papu Benedikta je mentalno bolesna, evo i ovaj je mentalno bolestan. pa kako je moguće da ti ''mentalni bolesnici'' tako lako dođu do pape sami bez ičije pomoći.
Mene niko ne može ubijediti da neko ozbiljan i opasan stoji iza ovakvih stvari